NVP Mladá Boleslav

16.07.2017 15:45

Queen Rose by Queen´s Joy - V1,CAC ve tříde šampionů

Anička Lovcovo srdce - V2 ve třídě mladých

Na národní výstavu v MB jsme tentokrát vyrazili v omezeném počtu, z domácí smečky jsem vystavovala pouze Růženku, v kruhu jsem pak předvedla i odchovanku Aničku a naši výpravu doplňovala goldenka Cecilka od kamarádů, kteří k nám dorazili na víkend.

Anička potřebuje hodně tréninku, v kruhu je stále vyjukaná, zatímco za páskou má sebevědomí na rozdávání a miluje všechny a všechno,  srbské rozhodčí se ale i tak moc líbila a ve třídě mladých skončila s krásným výsledkem V2. Až pochopí, že i v kruhu může být zábava, bude to ještě lepší.

Růženka poprvé nastoupila do třídy šampionů. V postoji se předváděla moc hezky, nicméně ukočírovat tentokrát její pohyb bylo o nervy, chtěla cválat a skákat, vysmátá jak lečo :-))) Bohužel jsem dva dny před výstavou nebyla doma, tudíž nedostala svůj limit deset hodin pohybu denně, takže energií a temperamentem přetékala až moc :-))) Paní rozhodčí ale nad pohybem alá koza zamhouřila oko a dala jí krásný posudek (jen jsem nepochopila, jak se jí může zdát hubená) a nechala jí ve třídě šampionů zvítězit. Růženka si tak rozdělala českého grandšampiona. Letos už asi žádnou výstavu nestihneme, tak máme alespoň výstavní motivaci i pro příští rok.

Také Cecilce se dařílo a v pracovní třídě si vyběhala krásnou známku V4. Byl to úspěšný a moc hezký den :-)