Duben ve znamení narozenin

19.04.2022 10:09

Během dubna slavila půlka smečky narozeniny.

1.4. oslavila 11 narozeniny Baruška, Aliza ze Strakovské myslivny. Baruška je zatím veterán opravdu pouze na papíře a já doufám,že jí tato obdivuhodná kondice vydrží i nadále. K narozeninám dostala i rekondiční a dornovu masáž a ošetření, a jak pravila paní rehabilitační, ona je opravdu přírodní úkaz. Přes celoživotní zátěž nemá žádné známky artrozy, spasmy, blokace. Moc bych si přála, aby tento její zdravý kořínek podědila i Adélka a Cácorka, co víc si přát.

3.4. svůj první rok oslavil náš vrh C, tedy i Cácorka. Z Cácorky vyrostla krásná fenka, lovecké vlohy jí rozhodně nechybí, momentálně se ale nachází v hluboké pubertě, poslušnost pokulhává a velmi často se dostavuje absolutní hluchota. Snad toto období přežijeme bez mého nervového kolapsu :-))))

8.4. oslavil vrh B tři roky, u nás tedy slavila Berta a Bianca. Bianca začala s páníčkem konečně pořádně cvičit, je moc šikovná, tak doufám, že letos složí nějaké zkoušky a v lovecké sezóně se stane plnoprávným členem loveckého týmu. Bertě bohužel po úrazu zůstaly už trvalé následky, snažíme se tedy, aby problémy byly co nejmenší a Bertička si mohla užívat bezbolestného života. U ní platí stonásobně hlavně přání zdraví, zdraví a zase zdraví.